Kallt som attan!

Det var sköna 30 minusgrader när jag vaknade imorse. Måste säga att det är bra att man har en fungerande värmepanna. Det ligger en knapp decimeter snö utanför huset, och där får den gärna ligga kvar istället för att förvandlas till slask. Tyvärr lär det nog inte bli så med de temperatursvängar vi haft på sistone... plus 16 på Lördag, och sedan snö på kvällen och natten... och nu detta.

Igår var det en 60-årig kvinna som dog när hon körde av vägen där jag åker fråm jobbet varje dag. Hon slungades ut ur sin bil och ner i en älv som flyter förbi... tydligen hade hon inte bilbälte på sig i halkan. Kanske inte så värst klyftigt, men synd om hennes nära och kära oavsett :(

Det känns skumt att det är jul nästa vecka... det smög sig verkligen på. Känns som man inte haft tid att förbereda sig alls. Vi är nästan de enda i kvarteret utan julbelysning, stjärnor, uppblåsbara snögubbar och tomtar i trädgården osv. Vi har i alla fall en ursäkt i år eftersom vi fortfarande fixar, målar och donar runt i huset. Igår blev vi helt klara med vardagsrummet, och köket är halvt målat nu också... vi upptäckte tyvärr att de gett oss fel sorts färg, så den reflekterar mer ljus än den borde... men men, det ser rätt hyffsat ut ändå.
Får lägga upp lite bilder när det blir klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0