Mer målning... och trädgårdsarbete!

Nu har vi gett oss på att måla mitt kontor äntligen förhoppningsvis kommer det se bra ut när det är klart, men jag tycker det ser lovande ut så långt. Börjar bli rätt bra på att måla, men det blir inte direkt roligare bara för att man är bättre på det... snarare tvärtom.

Det kommer väl upp en bild på det hela när det är klart... behövs fortfarande en eller två bokhyllor till, men det kan vänta. Tills vidare är garderoben fylld med böcker, och eftersom man kan stänga in dem så syns inte oredan :)

Förra helgen började vi riva upp ogräset i två av de tre triangulära land vi har på baksidan. Vi planterade vildblommor i ett av dem, men han inte med att riva upp ogräset i det tredje, eller plantera något i det andra på grund av snön som kom nu för några dagar sedan... lika bra det, så dog inga grönsaker eller annat. Blommorna lär komma upp det taskiga vädret till trots.
Vi är nog lite övermotiverade vad gäller plantering, dock... vi köpte frön och lök till gurkor, morötter, ärtor, broccoli, vitlök, shallotenlök, två sorters sallat, gröna bönor, rödbetor, spenat och annat som jag verkar ha glömt. Sedan ska vi försöka omplantera persiljan, gräslöken, dillen, basilikan och ett par andra örter från vår aerogarden i köket. På det sättet kanske vi kan få dem att komma igen lite senare i år istället för att bara slänga bort dem för att apparaten inte kan hålla dem vid liv mycket längre. De klarade sig i typ 5 månader i alla fall.

Så är det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0