Köra Vilse

I Fredags skulle vi på middag och komedishow i Westminster, Colorado, en stad vi aldrig varit i. Ingen fara tänkte vi, och stack iväg med rätt dåligt med tillgänglig tid eftersom det började 17:30, och jag jobbade tidigare. Efter att ha tagit fel exit på motorvägen tänkte vi att det inte var så farligt ändå, eftersom 104:e som vi behövde komma till gick öst till väst, så om vi bara körde söderut så skulle vi komma dit.

Logiskt tänkande fungerade inte i den här situationen. De andra vägarna vi körde runt på gick INTE nord - syd. Till slut hittade vi 104:e, och tänkte att det här var bra... vi blir inte så farligt sena trots allt. Långt senare insåg vi att det var 104th STREET vi körde på, och inte 104th AVENUE. Skadat. Det slutade med att vi hittade stället, men precis när det började, och vi hade inte telefonnumret till gruppen som vi skulle se det med, så våra biljetter var inne, men vi var det inte.

Vi beslöt oss för att gå ut och äta italienskt istället, och det var inte så illa trots allt. Lite tråkigt att ha missat showen, men men...

Vi ringde för att höra om en liten beaglevalp igår, men tyvärr hade alla blivit sålda redan. Tydligen är det rätt hög efterfrågan just nu, så Paddy förblir ensam vovve i huset ett litet tag till.

Fick ett SMS från Sverige på min nya telefon också... det hade jag inte räknat med, men visste att det skulle fungera iofs eftersom de har internationella SMS-paket man kan lägga till om man tror man kommer skicka många... vet inte riktigt om det är värt det. Skickar inga här heller, så tror inte det skulle bli fler av bara för att man har fler att skicka till..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0