Mer Bilder på Huset

Eftersom det verkar som om alla vill se mer bilder av huset så tog jag en bunt av de rum som är mer eller mindre färdiga. Eftersom solen fick för sig att skina utav bara attan och reflekteras överallt så är färgerna långt ifrån perfekta, och tyvärr är det i stort sett omöjligt att ta kort av hela rum även om man står i ett hörn någonstans, så det är inga rättvisa representationer... men det ger en idé om hur vi (eller kanske rättare sagt Christine) har dekorerat.

Här är vår huvudingång, sedd uppifrån:


Här är vår balkongväg eller vad man nu ska kalla den... den förbinder rummen på ovanvåningen och har utsikt över vardagsrummet.

Matsal från några olika vinklar... större delen av rummet är tomt, så det tog jag inget kort på. Vi vet fortfarande inte riktigt vad vi ska göra för att det inte ska se så tomt ut... de som såg vårt bord i vårt gamla hus vet hur det var lite för stort för det rum vi åt i... här försvinner det nästan istället, men å andra sidan kan vi faktiskt använda bordet för tio personer nu utan att det blir trångt.


Här är vårt vardagsrum från ett par håll... eldstaden går på gas, vilket är helt underbart - ingen sotning, vedhuggning, eller glöd som skjuter ut i rummet :)  Tändning och släckning sker med en belysningsknapp.
Här är vårt gästrum... stor säng, relativt litet rum...


Gästbadrummet - på bilden kan man inte se duschkabinen som är bakom den öppnade dörren.


Vårt hemgym som vi använder mer och mer allteftersom. De 20 extra kilona jag har från de senaste årena håller sakta men säkert på att omplaceras till rätt plats.


Lek med mig!Vad som fortfarande inte kommit med på bild är vårt sovrum, vårt badrum, badrum #2 på ovanvåningen, mitt kontor, och källaren... plus garage, som inte är så mycket att se.

En av anledningarna till att vi ville ha mycket med rum är så att vi kan ha många gäster, så var inte blyga! Det ser ut som om det kan bli en svensk eller två på besök i sommar och i höst, men det finns rum och tid för fler!

Kommentarer
Postat av: Magnus H

jösses, vad det har blivit tjusigt där!!!

2009-01-23 @ 21:09:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0