Mer Möbler...

Nu när Christine fått jobb har vi kunnat lätta lite på budgeten så att vi kan bli mer klara med huset. Detta resulterade i att vi skaffade en bäddsoffa till mitt kontor (ökar på gästkapaciteten, och nu kan man sitta och läsa utan att behöva använda kontorsstolen) och ett rätt stort "konstverk" (180 cm brett) till vårt vardagsrum från overstock.com. Vi hoppade på detta eftersom igår var sista dagen för $1 frakt på alla beställningar... $1 frakt för en soffa är inte så illa pinkat, och sedan hade de rea på konst osv också :)

Förhoppningsvis kan man även denna gång lita på de personer som betygsatt produkterna - de tidigare grejer vi beställt från overstock har varit kanonbra allihopa, så därför kändes det inte så konstigt att spendera ännu mer pengar.

Tydligen ska det snart byggas ett IKEA några mil från vårt hus också... på tiden kan man lugnt säga - vi har ju fortfarande kvar vårt presentkort vi fick i bröllopspresent! Närmaste butik just nu är Salt Lake City, ca 50 mil härifrån, så det är inte så lockande att ta bilen dit, även om det skulle gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0