Måndag Morgon

Det börjar bli lite kallt när man vaknar på morgonen nu, vilket gör det svårare att komma ur sängen än vanligt. Det hjälpte inte att jag inte kunde somna förrän runt halv fyra eller så, så att gå upp innan sju var ingen höjdare alls.

Idag är det kort vecka på grund av Thanksgiving :)  Istället för att dra på skidsemester med resten av frugans familj så bestämde vi oss för att stanna hemma och ta det lugnt... och måla, naturligtvis. Blev en hel del sådant i helgen också, så nu känns det som att vi kommit någonstans med det hela. Är tyvärr ganska mycket "pill-arbete" kvar med lister och taklinjer och så.

Lyssnade på Chargers när de återigen vek sig i sista halvminuten mot Colts igår kväll också. Fruktansvärt frustrerande... alla mina lag suger balk i år. Avalanche lär missa slutspelet för andra gången någonsin, Wyoming Cowboys spelade långt under sin talangnivå hela säsongen, och Chargers har förlorat 4 matcher i de sista 24 sekunderna i år. Vidrigt!
Kanske borde sluta bry mig om sport ett tag ;)

Grattis till Marcus Hellner för segern i världscupen! Leeeerdala, Leeeerdala, vackraste platsen som finns på vår jooord!


Dagens länk:
http://www.travisivey.com/  - En kompis konstsida. Hans målningar är som fotografier, men har mer djup och färgrikedom.

Destressify...

...är inget riktigt ord, men är en bra beskrivning på vad jag tänkt använda denna blogg till.
Varför är jag stressad?
Egentligen är det inte så värst farligt, lite tunga projekt på jobbet som måste bli klara, eget sidoprojekt på G också (vilket gav namnet till bloggen), har precis köpt hus och målar om detta inomhus, osv... Måste dock erkänna att världsekonomin just nu gör mig lite smått nervös i och med att det naturligtvis påverkar mitt nuvarande jobb. Idag gick Circuit City ut med att de i stort sett spikar igen, Linen n' Things säljer ut allt de har från sina butiker eftersom de går bort också... inte relaterat till min industri, men det ger ändå ett intryck av vad som är på G i landet/världen.

Kanske ska ge en kort introduktion till vem jag är också. Jag är en 28-årig utlandssvensk boende i Colorado, USA. Jag är mjukvaruingenjör på ett l10n och i18n företag i Boulder. Jag har förverkligat den svenska drömmen med villa, vovve och Volvo (fast i fel land), är lyckligt nygift utan barn. På fritiden är jag sport- och kultur-fåne. Älskar Colorado Avalanche, San Diego Chargers och Wyoming Cowboys. Går gärna på symfonier, opera och teater, fast går ännu hellre på Stand Up. Favoritkomiker är Stephen Lynch, Frank Caliendo, Mike Birbiglia, Jeff Dunham, John Pinette, Robert Gustafsson ;)

Dagens link:
http://www.lenneer.se/
En av mina bästa vänner vars skaparglädje nog är svår att överträffa. Läs hans serier för ett gott skratt eller tre. När man får hemlängtan gör hans självbiografiska verk susen.

RSS 2.0