Mumma!

Vi åt på Melting Pot igår kväll med ett par vänner, och som alltid var det kanongott. En tre timmar lång fondumåltid kan aldrig vara fel... så länge man inte är laktosintolerant eller inte tycker om choklad, i alla fall. Hade vi varit rika så hade vi lätt gått en gång i veckan, men å andra sidan hade det nog inte kännts lika speciellt om man kunnat gå mer än en eller två gånger om året.

Min projektsledare blev av med jobbet i veckan som en defensiv budgetårgärd. Våra prospektiva klienter faller åt både höger och vänster, så chefen försöker se till att företaget tar sig igenom den nuvarande krisen. Det känns lite oroligt eftersom jag nästan är längst ner på stegen just nu, man jag tror vi klarar av det. Vi behöver bara ett stort kontrakt så tar vi oss igenom det här året också. Det är skönt att vi i alla fall har lite pengar sparade ifall något skulle hända...

På tisdag är det Christines födelsedag, och jag tror jag ska försöka mig på att gå upp tidigt och baka en tårta. Hon har bakat tårtor åt mig och alla mina kollegor för varje födelsedag de senaste två åren eller så, så ska det vara någon som helst rättvisa så borde hon få en tårta också... tyvärr är jag inte så talangfull, och att baka på hög höjd är extra knepigt, men jag får se till att be om råd så att det inte blir ett totalt misslyckande.

Vi funderar på ett datum att hålla en liten privat vinprovning också... har en del finare flaskor nu som vore kul att dela med sig av, så om folk tar med sig en flaska + en ost vardera eller nått sånt så kan det bli riktigt bra.

Kollar på hockey just nu. Alfredsson har galler på hjämen eftersom han fick käken knäckt när han var här förra helgen. Det blir en lugn och skön Lördag tror jag. Åt precis lite asiatiskt, och kanske tar hunden för på en joggingrunda senare eftersom det är kanonväder. Funderar på om jag kan komma i tillräckligt bra form för att spela fotboll i stadsligan i sommar. Det är tydligen rätt populärt här, fast jag har inte spelat sedan 2002, så är nog lite smårostig... å andra sidan är det säkert rätt mycket feta gubbar som spelar, så det kanske kan gå bra i alla fall. Det som är kul med fotboll nu när man växt typ 30 cm sedan 15-årsåldern är att det är bra mycket mer tryck på skotten, och folk kan inte springa över mig längre :)
Innan någon nämner att jag inte tycker om fotboll längre för att det är så fult kan jag meddela att jag inte har något emot att SPELA fotboll. Det är att TITTA på fotboll (med all filmning till höger och vänster) som jag inte pallar med längre. Sedan är det en rätt tråkig sport jämfört med hockey och amerikansk fotboll också ;)

Köra Vilse

I Fredags skulle vi på middag och komedishow i Westminster, Colorado, en stad vi aldrig varit i. Ingen fara tänkte vi, och stack iväg med rätt dåligt med tillgänglig tid eftersom det började 17:30, och jag jobbade tidigare. Efter att ha tagit fel exit på motorvägen tänkte vi att det inte var så farligt ändå, eftersom 104:e som vi behövde komma till gick öst till väst, så om vi bara körde söderut så skulle vi komma dit.

Logiskt tänkande fungerade inte i den här situationen. De andra vägarna vi körde runt på gick INTE nord - syd. Till slut hittade vi 104:e, och tänkte att det här var bra... vi blir inte så farligt sena trots allt. Långt senare insåg vi att det var 104th STREET vi körde på, och inte 104th AVENUE. Skadat. Det slutade med att vi hittade stället, men precis när det började, och vi hade inte telefonnumret till gruppen som vi skulle se det med, så våra biljetter var inne, men vi var det inte.

Vi beslöt oss för att gå ut och äta italienskt istället, och det var inte så illa trots allt. Lite tråkigt att ha missat showen, men men...

Vi ringde för att höra om en liten beaglevalp igår, men tyvärr hade alla blivit sålda redan. Tydligen är det rätt hög efterfrågan just nu, så Paddy förblir ensam vovve i huset ett litet tag till.

Fick ett SMS från Sverige på min nya telefon också... det hade jag inte räknat med, men visste att det skulle fungera iofs eftersom de har internationella SMS-paket man kan lägga till om man tror man kommer skicka många... vet inte riktigt om det är värt det. Skickar inga här heller, så tror inte det skulle bli fler av bara för att man har fler att skicka till..

Ny Telefon

Vårt telefonkontrakt tar äntligen slut nästa vecka, så nu blir det nya telefoner och ett nytt företag. Från Verizon till AT&T. Problemet med Verizon är att trots att de har bra täckning överallt, så har de kass täckning där mitt kontor ligger, och de har NOLL täckning i hela Europa, vilket har varit illa när man velat använda telefon där. Vi får se vad det blir för någon kul telefon i alla fall.

Annars händer inte så mycket, vädret är fortfarande schizo... det har varit runt 20 plus den sista veckan, men imorgon ska det snöa igen, tydligen. Vi har börjat leta efter en lekkamrat till Paddington också... just nu verkar vara en god tid till att göra det eftersom det är omöjligt för Christine att hitta jobb, och att ta hand om en liten valp är heltidsjobb ;)  Det blir nog en beagle eller beagleblandning igen om vi kan hitta en. Vi får se om vi har någon tur med det hela.


RSS 2.0