Måndag Morgon

Det börjar bli lite kallt när man vaknar på morgonen nu, vilket gör det svårare att komma ur sängen än vanligt. Det hjälpte inte att jag inte kunde somna förrän runt halv fyra eller så, så att gå upp innan sju var ingen höjdare alls.

Idag är det kort vecka på grund av Thanksgiving :)  Istället för att dra på skidsemester med resten av frugans familj så bestämde vi oss för att stanna hemma och ta det lugnt... och måla, naturligtvis. Blev en hel del sådant i helgen också, så nu känns det som att vi kommit någonstans med det hela. Är tyvärr ganska mycket "pill-arbete" kvar med lister och taklinjer och så.

Lyssnade på Chargers när de återigen vek sig i sista halvminuten mot Colts igår kväll också. Fruktansvärt frustrerande... alla mina lag suger balk i år. Avalanche lär missa slutspelet för andra gången någonsin, Wyoming Cowboys spelade långt under sin talangnivå hela säsongen, och Chargers har förlorat 4 matcher i de sista 24 sekunderna i år. Vidrigt!
Kanske borde sluta bry mig om sport ett tag ;)

Grattis till Marcus Hellner för segern i världscupen! Leeeerdala, Leeeerdala, vackraste platsen som finns på vår jooord!


Dagens länk:
http://www.travisivey.com/  - En kompis konstsida. Hans målningar är som fotografier, men har mer djup och färgrikedom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0